Home > Županija > ​Građanska inicijativa Kupres: Hvala svim dobrim ljudima koji su bili uz našu Anitu

​Građanska inicijativa Kupres: Hvala svim dobrim ljudima koji su bili uz našu Anitu

U ime Građanske inicijative Kupres i u ime obitelji Barišić želim se zahvaliti svim ljudima dobre volje koji su sudjelovali na bilo koji način u Humanitarnoj akciji Za zagrljaj majke – pružene ruke Anita Barišić.

Hvala Vam što ste svojom nesebičnošću, brigom, toplom riječju i na svaki drugi način bili uz našu Anitu, njenu djecu i obitelj i pokazali da smo uvijek spremni pomoći kad je najpotrebnije.

Posebno hvala don Tomi Mlakiću, fra Marku Jukiću, Ivoni Turalija, Mateu Mariću, tiskari List Livno, HNK Kupres,  Hrvatskom domu Kupres, Hrvatskom domu „Stjepan Radić“ Šujica, ekipi iz Šujice (Ivan, Hrvoje, Joka…), svim izvođačima na humanitarnim koncertima u Kupresu i Šujici, radio postaji Kupres, Radio postaji Livno, Radio postaji Tomislavgrad,  Radioteleviziji Herceg Bosne Mostar i Gradskom kazalištu mladih Vitez.

Iskoristio bih ovu priliku i pozvao sve ljude dobre volje da nesebično pomognu i Ivani Tomić iz Tomislavgrada koja se bori sa teškom bolešću kao i Danijeli Maganić iz Livna koja se bori za svoje zdravlje i  brine o svojoj braći bez oba roditelja, kao i svim ljudima širom BiH kojima je potrebna pomoć.

Još jednom svima od srca veliko HVALA.

Građanska inicijativa Kupres