Zlatko Dalić ovim je potezom poslao lošu poruku igračima

Photo: Večernji List

Zlatko Dalić nije bio na derbiju i pogledao njega i potencijalne igrače za svoju vrstu u obje momčadi. U sadašnjoj hrvatskoj reprezentaciji okosnicu momčadi čine igrači koje je stvorio HNL pa bi stoga naš izbornik mogao češće pratiti utakmice hrvatske lige. 


Dinamo je u najvećem hrvatskom derbiju pobijedio Hajduk na Poljudu s 1:0Strijelac jedinog pogotka bio je Mario Gavranović u 27. minuti. Švicarac je tako još jednom bio koban za bijele, sedmi put je zabio gol Hajduku.NAKON DERBIJA Dinamova zvijezda objavila sjajnu poruku koja je oduševila navijače

Nenad Bjelica izveo je trenutačno najbolji sastav koji je imao na raspolaganju, tek je bilo malo dvojbi oko toga hoće li u napadu početi Petković ili Gavranović, a Bjelica se odlučio za švicarskog reprezentativca.>

No, Petkoviću je moglo laknuti jer izbornik naše reprezentacije Zlatko Dalićionako nije bio na derbiju i pogledao njega i potencijalne igrače za svoju vrstu u obje momčadi.

Šteta, no izbornik je imao važnijeg posla, promovirati knjigu u Mostaru i to baš u 19 sati kad se igrao i derbi, tako da su i navijači Dinama i Hajduka u Mostaru morali birati između derbija i izbornika.SLAŽETE SE S NJIM?Igrač Hajduka iznenadio izjavama nakon poraza od Dinama!

Možda nije znao kad se igra iako se raspored zna još od sredine lipnja prošle godine. Šteta i zbog igrača, bore se, sanjaju reprezentaciju, a izbornik kao da im šalje poruku da baš i nisu važni, čak ako je i poslao svoje delegate.

U sadašnjoj hrvatskoj reprezentaciji okosnicu momčadi čine igrači koje je stvorio HNL (Modrić, Rebić, Vida, Lovren, Barišić, Livaković, L. Kalinić, Brozović, Vlašić…) pa bi stoga naš izbornik mogao češće pratiti utakmice hrvatske lige.

( Večernjak )