Zaštitar nije prepoznao Federera, njegova reakcija pokazuje zašto je najveći

Anoniman čovjek u žutoj majici postao senzacija na internetu nakon što se našao lice u lice s Rogerom Federerom – i pokazao mu ko je šef, piše news.com.au.

– Sad i Roger Federer zna kako je živjeti poput običnog smrtnika- šalili su se korisnici društvenih mreža nakon što je zaštitar na Australian Openu zaustavio švicarskog asa jer nije imao akreditaciju.

Pažljivog zaštitara snimila je kamera, a Federer je morao pričekati prijatelje da garantira za njega. Srećom za Švicarca, pojavio se njegov trener Ivan Ljubičić s još jednim kolegom i trio je mogao ući, a snimka je, naravno, brzo postala hit na društvenim mrežama.

Even @rogerfederer needs his accreditation

– Ponizna reakcija Federera na ovu situaciju pokazuje zašto je najveći ikad, na terenu i izvan njega. Kakva zvijezda- komentar je na Twitteru koji je dobio najviše lajkova.

Neki su komentirali kako je Australija, iako opuštena zemlja, zapravo vrlo stroga kad su pravila u pitanju, a osim Federera, to je iskusila ranije ovaj tjedan i Marija Šarapova kad je, umjesto oko vrata, akreditaciju nosila u ruci.

Inače, Federer je branitelj naslova na Australian Openu, a drugi tjedan turnira osigurao je jučer za samo 88 minuta protiv Amerikanca Taylora Fritza.