VOĐE DELIJA I BBB-A ZAJEDNO KRIJUMČARILI DROGU: Karlovačka policija pohvalila se najvećim ulovom ove godine

Policija je u srijedu kod naplatnih kućica autoceste A1 u Karlovcu uhitila dvojicu muškarca koji su u kamionu u vrećama i paketima građevinskog stiropora vozili 170 kg marihuane.

Tijekom pretrage pronađeno je i 0,7 grama bijele praškaste materije nalik na drogu kokain, dva pištolja „Glock“ s 53 komada pripadajućeg streljiva i dva mobitela. U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja, kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Zbog ovog dijela policija je uhitila 44-godišnjeg državljana Hrvatske koji je vozio kamion s marihuanom te 47-godišnjeg državljana Srbije, objavila je PU karlovačka, koja ističe da je ovo najveća zapljena narkotika na njihovom području.

Kako doznaje 24sata, u pitanju su bivši vođa BBB-a Goran Hajduković-Čupko i državljanin Srbije Dragan Pavlović (47), jedan od vođa Delija.

Čupko je već u više navrata punio članke crne kronike.

Prije 18 godina je nakon navijačkog sukoba u Dubravi nožem napao dvojicu navijača Hajduka koji su zadobili teške ozljede, a Hajduković je bio oslobođen optužbe za pokušaj ubojstva, a 2010. je pijan je pucao u zagrebačkom klubu Krivi put. /HMS/