Veliki uspjeh Mate Rimca: Greyp bicikl osvojio prestižnu nagradu

Tvrtka Mate Rimca Greyp Bikes dobila je prestižnu nagradu Eurobike za svoj bicikl G6.2 EXPERT FS eMTB, lansiran prošle godine, navodi se u priopćenju Greyp Bikes.

– Nagrada Eurobike snažan je barometar inovacije za industriju: pokuzuje mogućnost proizvođača za inovacijom, da dođe do novih ideja i da čak sruši već postojeće barijere. Eurobike vidi ovo natjecanje kao motivaciju za najuvjerljivije nove inovacije, izjavio je direktor manifestacije Eurobikea Dirk Heidrich.

Izvršni direktor Greyp Bikesa Krešimir Hlede kazao je kako su znali da su razvili cool i inovativan proizvod. – Počašćeni smo što naše kolege iz industrije vide isto, pogotovo tijekom naše prve godine na tržištu. Dva koraka naprijed i jedna iza, mi vjerujemo u našu viziju da imamo nešto za ponuditi industriji i biciklistima.

Greyp Bikes lansirali su dva nova bicikla na sajmu Eurobike: dugoočekivani G5 model i limitirano izdanje G6.X. Novopredstavljeni bicikli nude ugrađenu prednju kameru, integrirani e-SIM i Greyp aplikaciju. – Povezivanjem bicikla s Internetom i razvijanje integriranog ekosustava senzora i kamera, vjerujem da smo uspješno povezali biciklizam i digital u besprijekorno iskustvo. To je nova vrsta vožnje koja je posve Greyp, izjavio je Hlede, navodi se u priopćenju.