Večeras u 20:30 finale 20. otvorenog prvenstva Livna u malom nogometu

20:30h SD DP Dali

HNK Junak Srđevići 1913 – MNK Seljak Livno Bus

Danas ćemo dobiti 20. prvaka Livna u malom nogometu! Sudarit će se dvije ekipe koje su imale poprilično različit put do finalne utakmice. Možda malo pretenciozno, ali priča Junaka podsjeća na Gorana Ivaniševića i njegov wild card za Wimbledon. Nakon što su ispali u grupi kao trećeplasirani sudbina je htjela da ih organizator pozove u turnir ponovno nakon otkaza dvije ekipe i bome se to isplatilo! Momci sa velikog nogometa su prvo u četvrtfinalu pomeli Ćosanlije a zatim sinoć u dramatičnoj utakmici pobjedili jednu od najboljih livanjskih ekipa Stolariju Madžar. Povratak Ibre u Milan i povratak Igora Čeke u Junak! Tako bi se nekako mogao opisati Junakov procvat, s tim da se Ibra mora još dokazati. Najbolji strijelac u povijesti Junaka nije igrao u skupini ali se vratio za četvrtfinale i sa zadnjeg igrača povezao sve u očito dobitnu kombinaciju! Petar Šarušić, Ivan Mamić, Josip Badrov, Mateo Janković i sinoć fenomenalni Krešimir Koprčina uz Čeku čine za sad ekipu koju će biti teško pobjediti!

A oni koji to mogu su svakako momci iz našeg kluba – MNK Seljak Livno Bus! Svakako najdominantnija ekipa turnira. Do sada su pomeli sve protivnike i u ovaj dvoboj ulaze kao favoriti za naslov! Što reći o Seljaku a da se već nije reklo… Nakon što su naši igrači godinama igrali turnire pod nekim sponzorskim imenima, ovaj put su odlučili vratiti trofej prvaka Livna tamo gdje mu je mjesto – u vitrine Seljaka! Bio bi to odličan način da se zaokruži ovih zadnjih 15ak dana kad smo proslavili 40. rođendan kluba kao i odličan uvod u nastavak Premijer futsal lige. Nesavladivi Toni Vidović na golu, kapetan Blaž Maleta, naši prvotimci Ante Semren i Nikola Ivković zajedno sa mladim reprezentativcima BiH idu po naslov! Motiva imaju napretek i samo im Junak stoji na putu!

Ovaj dvoboj će obilježiti i jedan raritet! Naime u finalu će na suprotnim stranama zaigrati otac i sin! U dresu Junaka Ivica Ivek Vrdoljak a u dresu Seljaka njegov sin Nikola Vrdoljak! Nismo sigurni da se ta situacija prije dogodila u finalu u Livnu!?

Tu valja istaknuti i nadmudrivanje stratega! Izbornik BiH Ivo Krezo s jedne strane a s druge Draško Krešo Ćoda!

Vidimo se u dvorani!!
Dođite i ranije! Odlična utakmica Firmi i utakmica za 3.mjesto vas također očekuju!

Udario Junak na Seljaka ili Seljak na Junaka!!

Navode na Facebook stranici MNK Seljak Livno bus.