Večeras FINALE malonogometnog turnira “Otvoreno Prvenstvo Livna”. Uživo prijenos na LiVideu

Malonogometni turnir “Otvoreno Prvenstvo Livno”, 18. po redu, večeras ulazi u svoju završnicu, barem što se tiče kategorije “Seniori” i kategorije “Firme”.

Turnir u navedenim kategorijama otvaraju dvije ekipe koje nisu imale dovoljno sreće i spretnosti da izbore finale. U utakmici za treće mjesto kategorije “Seniori” snage će odmjeriti ekipe “Stolarija Madžar” i “NK Kamešnica”. Njihova utakmica je na rasporedu u 18 sati.

Nakon njih, svoj finalni susret, u kategoriji “Firme” odigrat će ekipe “Elektroprivreda Hrvatske Zajednice Herceg Bosne” i “Šumsko gospodarsko društvo Herceg Bosanske Šume”. Utakmica je na rasporedu odmah po završetku utakmice za treće mjesto iz kategorije “Seniori”, dakle u 19:30. Prijenos na www.livideo.info

Po završetku ove utakmice, na red dolazi poslastica večeri, finale kategorije “Seniori”. Dvije fenomenalne ekipe koje, na ovom turniru, dijele veliku “povijest”. Caffe “Mala Kavana” za koju nastupaju ponajbolji igrači našeg premijerligaša “MNK Seljaka” te caffe “Kod Stipila”, ekipa prepuna vrhunskim igračima futsala, između ostalih i Ante Matan koji ove godine igra UEFA-inu Ligu Prvaka u futsalu.

Ono što vam možemo jamčiti su sljedeće stvari. Prijenos ove utakmice bit će na www.livideo.info uz vjerojatno komentar uživo utakmice. Dobru kvalitetnu utakmicu s pregršt atraktivnih poteza, a možda i koju iskricu na parketu. Utakmica počinje u 20:30.

Vidimo se!