UTVRĐEN IDENTITET: Tragično stradali mladić u Frankfurtu je Ivan Sliško (20) iz Tomislavgrada

U Frankfurtu, 21. siječnja, 2018. godine, tragično je stradao Ivan Sliško iz Tomislavgrada. 

Ivanovo tijelo pronađeno je u blizini zračne luke u Frankfurtu, nisu pronađeni dokumenti, novčanik, ni mobitel. Okolnosti tragičnog stradanja još nisu utvrđene, pišeTomislavnews.com.

Ivan Sliško rođen je 16.11.1998. godine u Livnu, a odrastao u duvanjskom selu Kongori u kojoj je donedavno živjela obitelj Sliško, a nedavno su doselili u predgrađe Tomislavgrada, u novo naselje Bobara.

Ivan je radio u Njemačkoj od kolovoza 2017. godine.

Stradao je pod neobjašnjivim, još neutvrđenim okolnostima, 21. siječnja, 2018. godine, u Njemačkoj, u Frankfurtu, u blizini zračne luke.

Zadnji put je viđen u noći 21. siječnja, 2018. godine, u centru Frankfurta, a tijelo je pronađeno isti dan pored tračnica vlaka.

Na identifikaciju tijela putovao je njegov otac Krešimir Sliško, djelatnik MUP HBŽ. Uz tijelo, kako je potvrdio Krešimir, nije pronađen novčanik, ni dokumenti, ni mobitel, a koje je Ivan uvijek nosio uza se.

Ivan je jedino dijete Krešimira i Lucije Sliško, a otac Krešimir je i cijelo ratno vrijeme radio kao policijski djelatnik.

Tragično stradali mladić bio je omiljen među vršnjacima i prijateljima u Tomislavgradu, ali i među radnim kolegama i prijateljima u Frankfurtu.

Iznad svega je volio svoju rodnu Kongoru i koristio svaku prigodu boraviti u ovom duvanjskom selu.

Iako za njih nema riječi utjehe, osim Božje snage nositi se s ovim ogromnim i nenadoknadivim gubitkom, roditelji tragično preminulog Ivana zahvaljuju Konzulatu RH i BiH na velikoj pomoći, te brojnoj rodbini, susjedima, prijateljima i kolegama… svima koji su s njima u ovim tužnim trenucima, koji ih tješe i u pomoći su im.

Pokop tragično preminulog Ivana Sliške bit će u subotu, 3. veljače, 2018. godine, u 14, 00 sati, na mjesnom groblju u Kongori, što ćemo još posebno objaviti.

Veliki je ovo gubitak za Ivanove roditelje, njegovu cijelu obitelj, Kongorane, Tomislavgrad, cijeli duvanjski kraj, piše Tomislavnews.com.

Fenix-magazin/IM/Tomislavnews.com