Uspješno završen “Međunarodni Božićni turnir 2018.”

U subotu 29.12.2018. košarkaški klub Livno organizirao je jednodnevni turnir za mlađe kadete pod nazivom “Međunarodni Božićni turnir 2018”. Iako je ovo prvi ovakav turnir u organizaciji našeg kluba, s ponosom možemo istaknuti da su nastupile jedne od najboljih ekipa u BiH u ovom uzrastu, višestruki prvak BiH ekipa KK Igokea iz Laktaša te vodeća ekipa u ligi mladih HB – HKK Rama, zatim naši košarkaški prijatelji ih Hrvatske – KK Omiš.
Naši košarkaši su u prvoj utakmici upisali pobjedu nad vršnjacima iz Omiša. U drugoj utakmici snage su odmjerili KK Igokea i HKK Rama te smo mogli gledati uzbudljivu i dobru utakmicu u kojoj su na kraju tjesno slavili dečki iz Laktaša. 
Domaćini su u finalu pružili dobar otpor ekipi Igokee no gosti su ipak zasluženo slavili prvo mjesto. 
Košarkaši iz Rame zauzeli su treće mjesto uvjerljivom pobjedom nad Omišanima. 
Najbolji u šutiranju trica bio je naš Marin Salapić, a titulu najboljeg igrača turnira odnio je M. Šarenac iz Igokee.

Turnir je bio humanitarnog karaktera stoga se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli da uspješno organiziramo ovaj događaj za koji se nadamo da će postati tradicionalni. 
Ovim putem se zahvaljujemo pokrovitelju turnir premijeru vlade HBŽ Ivanu Joziću, sponzorima Brina d.o.o., Eco Sir Puđa, Mljekara Livno, Livideo, i svima koji su dali svoj doprinos.