U BiH od četvrtka sunčano, temperature i do 30 stupnjeva

Konačno stabilnije vrijeme i vrućina se očekuju od petka, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i slabom grmljavinom. Vjetar će biti slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 17 i 24 stupnjeva.

U srijedu, 5. lipnja očekuje se pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. Vjetar će biti slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16, a najviša dnevna uglavnom između 18 i 24 stupnja.

U BiH se u četvrtak, 6. lipnja prognozira sunčano uz umjerenu naoblaku. Lokalno u planinskim područjima poslijepodne su mogući pljuskovi. Vjetar će biti slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 23 i 29 stupnjeva.

U petak, 7. lipnja se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Vjetar će biti slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17, a najviša dnevna uglavnom između 24 i 30 stepnjeva.

Konačno stabilnije vrijeme i vrućina se očekuju od petka, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.