Teniski klub “Plavi teren” organizira LIVNO OPEN 2019.

Teniski klub “Plavi teren” osnovan je 2015. godine s ciljem promocije tenisa i lakšeg birokratskog djelovanja, no zajednički rad nekoliko zaljubljenika u tenis traje nešto duže.

Kako su za portal Livnovine iz kluba rekli: “Početak nije bio nimalo lagan. Teniski tereni koji se nalaze na Zgonima kod sportske dvorane bili su u lošem stanju, i da bismo došli do ovog što imamo danas, moralo se odraditi nekoliko projekata.”

Među nekoliko važnijih i većih stvari koje su uradili ističu to da su popravili zid i ograde koje je bura izvalila iz temelja, asfaltirali su dio terena, osvježili boje na postojećem terenu te su obojili i osposobili još jedan teren. Teniski klub “Plavi teren” također je nabavio i dvije nove teniske mreže, postavili su rasvjete što omogućuje igru u noćnim terminima. Najnoviji projekt na kojem rade je tribina za gledatelje.

Na fotografijama možete vidjeti kako je teren izgledao prije.

Kako tereni za tenis izgledaju danas zahvaljujući TK “Plavi teren”.

Ova vrijedna ekipa ističe da je ipak ono čime se najviše ponose Škola tenisa za djecu.

“U ljetnom periodu,  kad djeca nemaju obaveza u školi i ostalim vannastavnim aktivnostima, osigurali smo kroz treninge aktivni odmor. Već drugu godinu radimo s djecom do 15 godina, a u planu nam je uvesti termine i školu i za  one starije”, rekao je predsjednik kluba Ivo Maglica.

Također navode da je najzanimljiviji dio rekreativcima koji dolaze igrati tenis otvoreno prvenstvo pod nazivom “Livno open 2019” koje se ove godine održava od 15.-21. srpnja.

Prvo prvenstvo zamišljeno je kao natjecanje unutar kruga lokalnih igrača koji su svakodnevno dolazili igrati na terene, no već 2. prvenstvo održano prošle godine privuklo je neke igrače iz drugih gradova, kao i neke nove igrače iz našeg grada, i samim time je turnir već druge godine podignut na višu razinu.

Teniski klub “Plavi teren” ovim putem poziva sve rekreativce da se okušaju u igri već ove godine, a sve ostale pozivaju na hladno osvježenje te uživanje i bodrenje na terenima i tribinama uz kvalitetan tenis.

Više informacije možete pronaći na facebook stranici Teniski klub “Plavi teren.

LivNovine