Tango posustao u finišu, velika pobjeda Seljaka nakon preokreta

Futsaleri Seljaka svladali su večeras KMF Tango u Tomislavgradu sa 2:1 u zaostaloj utakmici trećeg kola Premijer lige BiH.

Bila je ovo jedna čvrsta, tvrda, utakmica, bez mnogo ljepote u igri, a to je Tangu davalo rezultat sve do samog kraja utakmice. Gosti iz Istočnog Sarajeva su poveli u 12. minuti utakmice. Mladen Perović je oduzeo loptu malo ispred centra i odlučio se da sam krene ka golu Vidovića, te snažnim šutem pogodio mrežu domaćih za vodstvo.

Držao je Tango taj rezultat sve do četiri minute pred kraj. Ivo Krezo tada zove “tajm aut” i kreće sa Blažanom Maletom kao viškom što mu vrlo brzo daje rezultat. Tango je zamalo presjekao loptu, no umjesto da oni krenu ka golu Seljak im pravi re-kontru, a Tomislav Grbešić ostavlja loptu kao na pladnju Sesaru za izjednačenje. Nije želio Seljak odustati od igre sa viškom, pa je nastavio, i to im je dalo rezultat. Sesar je sada sa lijeve strane prošao, a Grbešić uz mnogo sreće, nakon što se lopta odbija od vratara Curovića u mrežu, stiže do potpunog preokreta, a to je bio i konačan rezultat utakmice.

Seljak je sada uspio da veže dvije uzastopne pobjede i stigne do šest bodova, dok je Tango jedina ekipa bez pobjede u prvih pet kola.

MNK SELJAK – KMF TANGO 2:1 (0:1)
Dvorana u Tomislavgradu
Gledalaca: 100
Suci: Alen Velić (Bugojno) i Almedin Berilo (Sarajevo)
Strijelci: 0:1 Perović 12, 1:1 Sesar 36, 2:1 Grbešić 38
Žuti kartoni: Perović, Ikonić (Tango)

Seljak: Vidović, Čolak, Ivković, B. Maleta, Penava, Kaić, Ćorić, Grbešić, Sesar, Mihaljević, Pervan, F.Maleta, Kovač

Tango: Curović, Milošević, Koprivica, Ćeha, Ikonić, Perović, Musić, Golijanin, Bjelica, Debelnogić

FUTSALBALKAN