Startup Europe Week Mostar 2019: otvorene prijave

I ove godine smo, kao i zadnje tri, domaćini Startup Europe Week-a u Mostaru! Mjesto održavanja je SPARK, a vrijeme kad trebate doći je utorak, 12.3. u 17 sati. 

Startup Europe Week (SEW) najveći je regionalni poduzetnički događaj i pokret na lokalnoj razini čiji je cilj pomoći poduzetnicima da rastu i napreduju gdje god bili ili odakle dolaze. SEW je to dosljedno ostvarivao kroz niz lokalno usmjerenih događaja koji povezuju lokalni ekosustav i pokazuju poduzetnicima kakva je podrška dostupna na njihovoj određenoj gradskoj i regionalnoj razini. SEW je prisutan u više od 300 gradova u više od 50 zemalja, u suradnji s više od 250 lokalnih su-organizatora. Tijekom 2016., 2017. i 2018., više od 150.000 poduzetnika prisustvovalo je događajima SEW-a diljem svijeta, a globalna publika od 6 milijuna poduzetnika je vidjela više od 20 milijuna pojavljivanja na web i društvenim kanalima.

Glavna tema Startup Europe Week Mostar 2019 će biti uspješne priče i prilike za financiranje startupa. Svoja znanja i inpute na ove teme s posjetiteljima će podijeliti naši gosti iz INTERA technology park, APH-a, Ministarstva gospodarstva HNŽ, ali i startupi blablaDev, Digiqual i Imicron. Kao i svaki naš događaj, i ovaj ćemo završiti networkingom. 

Događaj je besplatan, a prijaviti se možete putem kratke forme: http://bit.ly/2EzphLH

#SEW19 #SPARKstartup #SPARKevent