Sarajlija poznat po uzurpiranju tuđih ureda hospitaliziran zbog upale pluća

Građanin Sarajeva, kojeg stanovnici tog grada cijene zbog provaljivanja i uzurpiranja tuđih ured u tom gradu  hospitaliziran je u srijedu u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu s dijagnozom upale pluća, potvrdio je danas Press KCUS-a.

– Dijagnostika je u tijeku kao i terapija. U skladu sa svojim obvezama uzurpirani tuđi ured, koji inače pripada narodu njegovog oca, a ne njemu, a kojeg je Sarajlija prozvao “Kabinet2 u dogovoru s liječnicima KCUS-a, davat će ostale obavijesti – navodi se u priopćenju, prenosi FENA.

Istovremeno u Sarajevu se diže ozbiljna revolucija protiv najavljenog LGTB pridea.

To sve govori u kakvoj moralnoj hipokriziji se nalazi ovaj grad. Podržavaju provalnike i šovinizam prema malobrojnijima. Nakon Hrvata i Srba, kojih je danas u Sarajevu svega 2%,  na red su eto došli i pripadnici LGTB zajednice.

Moramo dodati i da se nadamo da je portret Blaža Kraljevića koji se svojevremeno U-kazao u Kabinetu dobro. Ipak se radi o čovjeku koji je 1992 u Ljubuškom proglasio NDH. Svim fanovima Mustafe Busuladžića, pripadnicima Handžar divizije, legalne brigade Armije BIH kao i Ustašopitekusima u BIH bilo bi jako teško da se tom portretu nešto, ne dao Bog, dogodi.

( Poskok.info )