Rekordne 32 ekipe na turniru “Konjica Streetball”

Turnir “Konjica Streetball” počinje u četvrtak i traje do nedjelje, a utakmice će se odgirati na Trgu kralja Tomislava u Livnu.

Iz KNT “Konjica” navode da se utakmice igraju u terminima od 19:00 do 22:30 sati (za svaku od utakmicu predviđen je vremenski interval od 30 minuta, pa su tako satnice utakmica 19:00, 19:30, 20:00,…22:30).


Za četvrtak je predviđen prvi dio 1/16 finala, dok će se u petak odigrati drugi dio 1/16 finala. Subota je određena za odigravanje osmine finala, dok će se četvrtfinale, polufinale, utakmica za treće mjesto i finale održati u nedjelju. 


Svaka ekipa prije utakmice, za zapisničkim stolom, prijavljuje 4 igrača (3 igraju, 1 zamjena). Za vrijeme održavanja turnira moguće je u zapisniku promijeniti jednog igrača. Kotizacija u iznosu od 40 KM se uplaćuje za zapisničkim stolom neposredno prije prvog nastupa.


Sve utakmice se igraju po 2 poluvremena u trajanju od 10 minuta, osim finalne utakmice čija poluvremena traju po 15 minuta.
Za vrijeme utakmice omogućen je neograničen broj izmjena, a svaka ekipa ima pravo na 1 time out po poluvremenu. Svaki treći korner automatski znači kazneni udarac za protivničku ekipu, kao i svaki sljedeći korner. Korneri se na poluvremenu poništavaju. Kazneni udarci se izvode od gola do gola. U slučaju da utakmica završi neriješenim rezultatom, pristupa se izvođenju kaznenih udaraca. Svaka ekipa izvodi po 3 kaznena udarca.

Prijave su završene jučer te je ukupno prijavljeno 32 ekipe, što je najveći broj prijavljenih ekipa od kad se održava ovaj turnir.

Prijavljene ekipe: Pukovnija Azov, 3G, Glasgow Rangers, Kasalo, Marin Čilić 2:0 2:3, Hookah Lounge Aurora, Uvali Budali, Sntntn, Dola-mont, Stipendisti,
LIM-LI, Stolarija Madzar, No name, Glamoč Cup, Lujin kesten, Studio Akord,
Mala Kavana, Team Hazard, Karabunar, Begluk, Pajde, Ćosanlije, Ekvadorska Gvineja, Frama Livno, Club Elite, Caffe Korzo, Tiskara Periša, Tri u jednoj, Apotekari, Boysi, Caffe Keba i Šumnjaci.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici turnira.