Real saznao cijenu za veliku želju: Dajte nam Kroosa, Isca i 40 milijuna eura

Kako se bliži ljetni Mercato Real Madrid se raspituje za cijene pojedinih nogometaša koji su na listi želja. Neka imena su na prodaju, a neki igrači jednostavno nemaju cijenu, Florentina Pereza zanima jedan takav, a kako predsjednik Reala nije čovjek koji prihvaća „ne“ kao odgovor, njegovi vlasnici morali su mu izbaciti neki iznos…

„Možete dobiti Mbappea, ali ako pošaljete Isca i Tonija Kroosa te još 40 milijuna eura u našem smjeru,“ obavijestili su pariški Arapi Pereza.

Zidaneu se ideja čak i sviđa, ali problem je što Kroos i Isco ne žele iz Madrida pa ovaj zahtjev Nassera Al-Khelaifija vjerojatno neće ispuniti, no Perez baš jako želi Mbappea i ne bi nas začudilo da pronađe način da se ovaj posao zaključi.

Mbappeov status u Parizu nikad nije bio gori, a francuski mediji tvrde da je u totalnoj depresiji nakon šokantnog ispadanja od Manchester Untieda u Ligi prvaka, odnosno nakon poraza u finalu kupa prošli vikend. Nekoliko puta istaknuo je da je bio navijač Real Madrida, a iako je već imao priliku doći u klub iz svojih snova, odlučio je da je još prerano te da u španjolsku prijestolnicu želi doći kao glavni igrač. 

Da se pojavi danas, vjerojatno bi bio jedan od najbolji, ali je li ovo prijelazni rok u kojem će Mbappe ispuniti svoju veliku želju?

(foto: Action Images)