Prometna nezgoda s većom materijalnom štetom na Borovoj Glavi

Tijekom jučerašnjega dana i noćas policija je registrirala tri prometne nezgode od kojih je jedna bila s većom materijalnom štetom, a dogodila se noćas oko dva sata na prijevoju Borova Glava kada je vozilo marke Peugeot, za kojim je upravljao tridesettrogodišnjak iz Čapljine, udarilo u divljega konja. Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta, a vozač je srećom prošao bez ozlijeda. Za sada nema informacija je li u ovoj proometnoj nezgodi ozlijeđena životinja, a takvu informaciju bi eventualno idućih dana mogli imati cestovni i veterinarski inspektori, kažu u MUP-u.

Manja materijalna šteta zabilježena je u ostalim prometnim nezgodama, a dogodile su jučer popodne u livanjskom mjestu Žabljak te sinoć na tomislavgradskoj obilaznici gdje su se sudarili Mercedes i Toyota domaćih registracijskih oznaka.

Na području naše Županije u protekla 24 sata policija je zabilježila dva slučaja remećenja javnoga reda i mira. U Bosanskome Grahovu je starija osoba pod utjecajem alkohola stvarala probleme obitelji, dok je u ugostiteljskom objektu u Drvaru muškarac rođen 1996. fizički napao žensku osobu rođenu 1986. godine. Zbog nasilničkoga ponašanja, koje se također dogodilo pod utjecajem alkohola, muškarac je lišen slobode, a tijekom dana bit će kriminalistički obrađen, doznajemo u MUP-u Hercegbosanske županije.

Tomislavcity