Policajci premlatili muškarca pred očima žene i sina

Riječka policija u subotu navečer navodno je premlatila 35-godišnjaka pred očima njegove žene i 4-godišnjeg sina zbog navodnog narušavanja reda i mira, prenosi Novi list.

“Sin mu je plakao satima kasnije od šoka. Kakve je batine dobio, dovoljno govori podatak da je na Sušaku sa slomljenim nosom i oduzetim donjim dijelom tijela”, piše u mailu koji je dobio Novi list.

Neslužbeno se doznaje da je problem nastao kada je 35-godišnjak parkirao kod vatrogasnog doma u Klani što je policiji jako zasmetalo.

Muškarac se trenutno nalazi  u riječkom Kliničkom bolničkom centru s vrlo teškim ozljedama i neizvjesnim budućim zdravstvenim stanjem.

“Detaljna obrada pacijenta još uvijek traje i zasad možemo reći da je riječ o težim tjelesnim ozljedama”, kazali su iz riječkog KBC-a Novom listu.

Kontaktirala se i policija koji su u svoju obranu izjavili kako je policija upotrijebila sredstva prisile jer je 35-godišnjak narušavao javni red i mir i pružao aktivan fizički otpor te smatraju kako je taj čin opravdan./HMS/