POLA EUROPE LOVI BADELJA Veznjak Fiorentine ima samo jedan uvjet

MILAN BADELJ odbio je produžiti ugovor s Fiorentinom pa će na ljeto postati slobodan igrač. Međutim, hrvatski veznjak već sada može pregovarati s budućim klubom, a Fiorentina bi ga željela prodati i time barem malo zaraditi.

U redu stoje Milan i Lazio, ali bi bivši nogometaš Dinama želio igrati Ligu prvaka, što mu mogu ponuditi Roma, Tottenham i Sevilla, koju je nedavno preuzeo Vincenzo Montella, a dobro je poznato koliko ga on cijeni još iz vremena dok su zajedno surađivali na Artemio Franchiju.

Fiorentina će teško dobiti za Badelja više od 12 milijuna eura. Naravno, pod uvjetom da se sve pokopi, a veznjak doista pronađe klub koji će zadovoljiti njegove ambicije.

Podsjetimo, Zagrepčanin je već dvije godine na izlaznim vratima Viole, koja ga najprije nije željela prodati Milanu, a potom je odbijala i rimske klubove, među kojima i Valenciju. Zato je Badelj odlučio ostati do kraja ugovora i na kraju kao slobodan igrač potpisati ugovor s nekim drugim klubom.

Na kraju su moguća tri scenarija. Prvi, da Badelj ostane do kraja sezone i odradi ugovor. Drugi, da već sada potpiše ugovor s nekim klubom i priključi mu se na ljeto i treći, da pristane na transfer već u siječnju kako bi Fiorentina zaradila nešto od njegove prodaje.

On je ove sezone odigrao 16 utakmica i zabio jedan gol protiv Sampdorije krajem kolovoza.