Oprostila se LEGENDA Kamešnice

Pobjedom protiv HNK Sloge (2:1), Anes Hozo se oprostio od svoje Kamešnice nakon dugog niza godina. Hitronogi Anes je za Kamešnicu igrao gotovo svaku poziciju, a svaku utakmicu davao je svoj zadnji atom snage kako bi pomogao ekipi.
Iako su mu ljudi “sa strane” već odavno predviđali kraj karijere, on je iz utakmice u utakmicu svima pokazivao da su u krivu, te je svojom borbenošću, zalaganjem i nogometnim znanjem zadobio simpatije svakog ljubitelja ove igre.
Jučer su mu suigrači i uprava Kluba priredili oproštaj kakav je zaslužio: kapetanska traka, “tunel časti”, te dres s njegovim imenom i njegovom “osmicom”. Prije svega, to je veliki čovjek, uvijek spreman pomoći, te svojim savjetima ohrabriti suigrače, a pogotovo one mlađe.
Nama je bila velika čast imati ovakvog čovjeka i suigrača u ekipi od kojeg se puno toga moglo i može naučiti. Upravo on je pravi primjer mladima kako se treba prema nogometu odnositi, i s kakvom ljubavlju igrati.

I da, ono što je Totti Romi, Iniesta Barceloni i Maldini Milanu, to je i Hozo Kamešnici. Istinska legenda Kluba, koja će uvijek ostati upamćena. Našem Anesu zahvaljujemo na svim ovim godinama koje je proveo ovdje, te mu želimo puno sreće u daljnjem životnom putovanju.
Hvala Anese!