Opasna politika dominantne i nedodirljive Velike Njemačke

Hrvatske žrtve Merkelinih emigranata počinju se brojati emigrantskim ranjavanjem hrvatskih policajaca na granici. Njemačka politika sve čini da ponovo dođe do hrvatsko muslimanskog sukoba, sad na hrvatskoj granici, a kasnije da se prenese u Bosnu i Hercegovinu…

Nakon što je iz Europske Unije istjerala Englesku, koja je bila kočnica njemačke dominacije, isplanirala i u djelo provela agresiju islamskih emigranata na Europu, čime je stvorila dugotrajnu nestabilnost i nesigurnost u zemljama članicama kroz koje ta Merkelina vojska prolazi, njemačka sultanica Mutti Merkel diktatorski se uključila u političku destabilizaciju daytonske tvorevine nazvane Bosna i Hercegovina.

____________piše: Vinko Đotlo I Kamenjar.com

Njemačka kao povijesna europska zemlja koja je svijetu i Europi nanijela strašne ratove i stradanja, čije posljedice su vidljive i danas, kao da se još uvijek nije ogradila od te strašne i tragične prošlosti.

Napose to svoje vrijeme dominacije, nedodirljivosti, i apsolutizma demonstrira otkako joj je vlast preuzela suvremena imperatorka, koju zbog takve politike vladavine nazivaju i najmoćnijom ženom u svijetu. Dobro se osjeća u toj tituli, laska joj i čini sve da je opravda, nastoji svim sredstvima da to i potvrdi, i zadrži, kao nezamijenjivu u, sve raštimanijoj, pucajućoj i cijepajućoj Njemačkoj, ali i u Europi.

Sve ono što je drugim malobrojnijim narodima u Europi zabranjeno, i u čemu ih se ograničava i sputava, velikoj Njemačkoj ne samo da je dozvoljeno, već se osjeća da je to njeno neprikosnoveno pravo. Pravo vladavine nad svima, i ušutkavanja drugog, napose onih koji se odvaže ukazati na diktatorsku vladavinu nedodirljive Njemačke, nije pretjerano reći i europske, kancelarke Merkel. Naročito je nemilosrdna prema onim slabijim članicama Europske Unije, iz istočnog europskog dijela, koje pokušavaju pred emigrantskom agresijom zaštititi svoj nacionalni i vjerski identitet.

U njenoj vladavini, stoga, je puno znakova njemačke prošlosti, u kojoj su stradali desetci milijuna nedužnih, i nestalo, gotovo cijeli neki naroda. Stječe se dojam kako će svijet krvavo platiti njemačko ujedinjenje, za koje je već kasno kajanje.

Koliko je svemoćna i isključiva njemačka politika nedodirljivosti i dominacije nanijela svijetu štete, s posljedicama trovanja, pokazuje manipuliranje, afere diesel, ekoloških parametara u auto industriji. Opet nekažnjeno, i glavne žrtve su mali i siromašni narodi kojima je prodavala taj otrov, zamotavajući ga u lažne dimenzije suvremene auto industrije.

Milijarde i milijarde eura i dolara, u pretežito siromasnim zemljama u kojima je prodavala taj auto otrov, zgrnula je “velika” Njemačka.

Na grčkoj krizi, koja je u velikoj mjeri posljedica emigrantske okupacije pustošenjem prostora kroz koje prolaze, Mutti Merkelina zemlja zaradila je oko 3 milijarde eura. I tako redom od krize do krize koje su njemački planeri proizvodili povećavalo se njemačko carstvo, koje se koristi isključivo kao ucjena prema neposlušnim i malobrojnim narodima.

A tek kolika će biti njemačka zarada na islamskoj emigrantskoj armiji, koja osiromašuje, gotovo do gladi, zemlje kroz koje maršira na putu k svom velikom vođi koji ih pozvao, pokazat će povijest. Zasigurno radi se o milijardama, no ono što ta zemlja najviše zarađuje na islamskim emigrantskim vojnicima je njena demonstracija moći i nedodirljivosti.

Njemački poziv islamskim emigrantskim teroristima da joj dođu, nije nikako bio dobronamjeran. Bio je to, i jest, njemački plan urušavanja i siromašenja zemalja kroz koje ta osvajačko rušilačka vojska prolazi. Jer kada emigranti poruše, a ruše sve redom, pokradu, a kradu i upadaju i u kuće i u dućane po Bosni i Hercegovini, siluju, ubijaju i pustoš iza sebe ostavljaju u tim “tranzicijskim” zemljama, otvara se ogromno tržište njemačkoj industriji, koje vodi ka osvajanju i pokoravanju opustošenih zemalja i naroda.

Da je Merkelina politika bila uistinu dobronamjerna, humana onako kako to ona govori i svijet obmanjuje, prema emigrantskim islamistima onda bi svemoćna kancelarka slala avione u zemlje iz kojih ih poziva, dovozila k sebi bez osiromašenja i pustošenja zemalja kroz koje prolazi ta cunamijska bujica. Ne, takvoj humanosti Merkelina Njemačka još nije dorasla, stoga što u glavama njenih aktualnih političara, na čijem čelu je Mutti Merkel, još uvijek se vrti politika dominantne i nedodirljive Velike Njemačke.

Toliko velike da politikom poziva emigranata, i trasiranja im rute kroz Bosnu i Hercegovinu, pokušava izmijeniti i demografsku sliku Bosne i Hercegovine u korist muslimana. Desetine tisuća Merkelinih emigranata umarširalo je u gladnu, siromašnu, razorenu, i opustošenu Bosnu i Hercegovinu. Situacija se sve više zagrijava, i pitanje je dana kada će se zapaliti i u veliki ratni plamen buknuti. Svaka kontrola nad tim teroristima je izgubljena. Polako ali sigurno uzimaju vlast u svoje krvave ruke. U mjestima u kojima se ušatorili čekajući zapovijed „naprijed“ na Hrvatsku, narod se zatvara u kuće, djeca, napose djevojčice i žene ne smiju izlaziti napolje.

Bosna i Hercegovina sa svim svojim narodima, čak i sa dijelom Bošnjaka koji se protive emigrantskoj agresiji, a napose hrvatskim narodom , postala je najveća i najtragičnija žrtva Merkeline emigrantske politike.

Hrvatske žrtve Merkelinih emigranata počinju se brojati emigrantskim ranjavanjem hrvatskih policajaca na granici. Njemačka politika sve čini da ponovo dođe do hrvatsko muslimanskog sukoba, sad na hrvatskoj granici, a kasnije da se prenese u Bosnu i Hercegovinu, čime bi Mutti Merkel realizirala svoj plan u Bosni i Hercegovini, istrijebljenje hrvatstva i katoličanstva, što bi bio čvrsti temelj građanske, odnosno muslimanske Bosne i Hercegovine kakvu radikalno zagovara.