Odlična prilika za otvaranje novih radnih mjesta

SARAJEVO – Kompanija Teleperformance, lider u pružanju podrške klijentima iz različitih privrednih sektora putem više kanala, sa 217 000 uposlenika u 74 zemlje širom svijeta, planira otvoriti ured u Sarajevu.

Ova kompanija objavila je poziv svim zainteresiranima iz Bosne i Hercegovine da im se pridruže na Danu karijere, koji će se održati u srijedu 7. veljače, u periodu od 09.30 do 17.30 sati, u prostorijama My Face-a (Vilsonovo šetalište br.8).

Svi posjetitelji Dana kompanije upoznat će se s aktivnostima i budućim planovima kompanije. Kandidati će imati priliku upoznati predstavnike Teleperformance, te se predstaviti na intervjuu i dobiti šansu za zaposlenje u ovoj uspješnoj kompaniji.

Ukoliko ste komunikativni, dinamični i perfektno poznajete njemački jezik, ovo je prilika za vas – navedeno je u oglasu.

Odlični uvjeti rada, privlačna plaća i puno radno vrijeme samo su neki od razloga zbog kojih je, prema podacima portala Posao.ba iz 2014. godine, zanimanje call operatera zauzelo drugo mjesto na listi 10 najtraženijih zanimanja u BiH.

Sve dodatne informacije kao i registracijski formular nalaze se na službenoj Facebook stranici Facebook.com/TeleperformanceBH.

Autor: Dnevno.ba