Odbojkašice Troglava šokirale HŽOK Smeč na Pecari. Pokazale su da nemaju najbolje igračice nego najbolju ekipu!

Odbojkašice širokobriješkog Smeča dosta su optimistične bile pred današnji prvenstveni susret Lige Federacije BiH – Skupina Jug u kojem su ugostile sastav Troglava iz Livna, te su se nadale  pobjedi u ovom dvoboju i osvajanje titule prvaka, ali odbojkašice Troglava su danas bile bolje, jer su ih Livanjke pobijedile sa 3:1 u setovima, a samim time umnogome poremetile njihove ambicije.

Prvi set nije nagovještavao da bi se mogao dogoditi jedan takav epilog, jer su ga igračice Ivice Bošnjaka privele u svoju korist rezultatom 25:18, no nakon toga kao da su domaće igračice nestale s parketa Gradske dvorane na Pecari.

Ekipa Troglava u drugom setu biva bolja s uvjerljivih 25:14, a slično tako i u trećem setu s 25:13. Širokobriježanke u četvrtom setu pružaju kudikamo bolji otpor, ali ipak i taj set gube s 19:25.

Kao što smo već kroz ovaj tjedan pisali Livanjke su u Široki Brijeg došle oslabljene, jer su tri njihove darovite igračice Andrea Mihaljević, Ema Šeremet i Zorana Brčić suspendirane do kraja sezone zbog nastupa za mladu hrvatsku reprezentaciju, pa su današnji susret pratile s tribina Pecare, no usprkos tome ekipa Troglava bila je puno bolji suparnik i zasluženo nosi bodove iz Širokoga Brijega.

Igračice HŽOK Smeč u narednom kolu su slobodne, dok prvu sljedeću utakmicu igraju za 14 dana kada ih čeka gostovanje u Kaknju.

(www.jabuka.tv)