Objavljen spot za novu pjesmu “Sretno sestro” livanjskog Macao banda

Popularni Macao band opet nas je uspio iznenaditi jednom prekrasnom i dirljivom baladom naziva “Sretno sestro”. 
Za pjesmu je snimljen i spot koji je sinoć premijerno prikazan na CMC televiziji. Spot je sada dostupan i na Youtube kanalu Croatia Recordsa.


“Pjesma je nastala u studiju poznatog splitskog producenta Lea Škare. Tekst potpisuje naš dugogodišnji suradnik Dragan Keškić – Gagi, dok glazbu i aranžman u suradnji sa Tomislavom Maletom – Tonom, potpisuje Leo Škaro. Spot je sniman u 4K rezoluciji na prostorima Hercegovine i Hrvatske, točnije u Posušju i Imotskom. Redateljska palica, snimanje i produkcija ovog puta pripala je odličnoj i profesionalnoj ekipi Foto MIX videa iz Posušja”, rekao je bubnjar i voditelj Macao banda, Tomislav Maleta – Tona te dodao da se u spotu u ulozi mladenke pojavljuje prelijepa mostarka, vizažistica Marinela Rezo, a u ulozi mladoženje livnjak Filip Omazić koji je student i nogometaš, a u slobodno vrijeme i freelancer model.


U ulozi oca mladenke pojavljuje se Frano Vukoja, humorist i kolumnist Večernjeg lista, dok je ulogu brata odradio naš Jakov Kasalo. Brata i sestru kao djecu utjelovili su preslatki Niko i Marija Šušnjar.

U nastavku možete vidjeti par fotografija s snimanja spota.