Obiteljska drama u BiH: Ubijena žena i ranjene tri osobe

Tragedija koja se dogodila u mjestu Topuzovo Polje kod Visokog potresla je sve mještane ovog mjesta. Jedna ženska osoba je ubijena, a tri ranjene nakon upotrebe vatrenog oružja, prenosi Klix.ba

Sve se dogodilo u dvorištu obiteljske kuće pripadnika romske nacionalnosti u mjestu Topuzovo Polje nakon što je ženu na putu ispred kuće, neslužbeno, ubila njena rodica.

U pokušaju da je spriječe u tome ranjene su tri osobe, potvrđeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije.

Ovu obitelj prije nešto više od sedam dana pogodila je tragedija kada je mladić iz ovih obitelji izvršio samoubojstvo, a ono što se danas dogodilo novi je šok.

“Od tog dana kada je preminuo mladić u dvorištu je stalno bilo ljudi, a ono šta se danas dogodilo je velika tragedija. Mnogi su spominjali da postoje određeni problemi i netrepeljivost, a da li je to razlog, nitko ne zna”, kazao je jedan od mještana za Klix.ba.

Prema riječima mještana, žena čiji se sin ubio nedavno, danas je, navodno, pucala u djeverovu suprugu koju je i ubila, a tom prilikom ranila je djevera i njegovog sina i još jednu osobu.

Jedna osoba koja je ozlijeđena, najvjerovatnije djever koji je pogođen u glavu, prevezen je na KUM Sarajevo, a druga osoba na Urgentni blok Županijske bolnice Zenica.

Uviđaj su obavili pripadnici PS Visoko pod rukovodstvom dežurnog Županijskog tužitelja Zeničko-dobojske županije, a detalji ovog slučaja još nisu poznati od nadležnih.