NK Troglav 1918 na “Memorijalu vukovarskih branitelja”

U petak, 27. travnja 2018. godine, u Vukovaru počinje 16. međunarodni nogometni turnir Memorijal vukovarskih branitelja. Na turniru mogu nastupiti igrači rođeni 2004. godine i mlađi, a sudjelovat će 16 ekipa koje će biti raspoređene u četiri skupine.


Na inicijativu našeg Livnjaka i bivšeg igrača Troglava te od 7. listopada prošle godine i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, gospodina Zlatka Dalića, klub sa Zgona će također braniti svoje boje na spomenutom turniru. Našu će U-14 momčad u Vukovaru voditi trener početnika Danijel Krivić, a ždrijeb je odlučio da će NK Troglav 1918 nastupiti u skupini D te će im protivnici tako biti: Hrvatski svjetski kongres iz Njemačke, NK Cibalia iz Vinkovaca i zagrebački NK Rudeš. Sve utakmice u skupini odigrat će na stadionu Ivan Barun u Bogdanovcima.


Koliko je ovo respektabilan turnir govori i činjenica da je isti pod okriljem i organizacijom Hrvatskog nogometnog saveza (HNS-a)


Zahvaljujemo se stoga ovim putem Zlatku Daliću zbog gore navedenih razloga, ali i svim ljudima koji će biti dio organizacije ovog sjajnog turnira te smo uvjereni kako će ovo biti veliki zalog za budućnost našem klubu i mlađim kategorijama. 


Jednako tako vjerujemo da će igrači koji budu predstavljali naš klub na Memorijalu vukovarskih branitelja zasigurno dati sve od sebe i to ne samo u nogometnom smislu, već ponajprije u smislu lijepog ponašanja, stjecanja novih prijateljstava i novog iskustva, a to je, složit ćete se, nemjerljivo važnije od samog rezultata!


Autor: Robert Lozančić