Nina Badrić ljubi livanjskog poduzetnika?

Nina Badrić u zadnje vrijeme ne skida osmijeh s lica, a čini se da glazbena diva ima i dobrih razloga za to.

Naime, ako je vjerovati gradskim kuloarima, pjevačica odnedavno ljubi tajnovitog livanjskog poduzetnika Tina Bralu. Nina je sa šarmantnim muškarcem prošlog tjedna viđena na večeri u zagrebačkom restoranu, a par je zajedno uživao i na Maldivima, prenosi RTL Exkluziv.

”Život je ipak da se živi između četiri zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, a ne priča na sva zvona”, kaže tajnovito pjevačica koja je ipak otkrila kakve kriterije mora zadovoljiti njezin muškarac.

”Meni je odanost najseksi. Muškarac koji je pripadan, isto kao i žena koja je pripadna jednom odnosu, koji je vjeran u svakom pogledu. Mislim da je to doista izvedivo. Nebitno mi je da li je muškarac stariji mlađi, deblji mršaviji, ćelav, ćosav, čupav”, otkrila je o svom izboru partnera.

Nina, koja je nakon razvoda od Bernarda Krasnića nerado govorila o privatnom životu, kaže kako danas ima samo jedno pravilo.

”Nekako završim baš s tim za koga sam rekla ‘s njim nikada’, tako da više ne govorim tu rečenicu i mislim da me život može iznenaditi”, ispričala je lijepa Nina.

A mi se nadamo da će je ovaj put iznenaditi samo pozitivno, onako kako i zaslužuje.