Na intervenciju Denisa Buntića: Komentatori RTL-a pozdravili hrvatske navijače iz iseljeništva i BiH

Nakon otvorenog pisma čitatelja Fenix Magazina Marija Primorca iz Essena kako najavljivači utakmica hrvatske rukometne reprezentacije pozdravljaju hrvatske navijače iz Dalmacije, Slavonije, Like, Istre, Zagorja, …. ali ne i hrvatskog iseljeništva i BiH, večeras su na intervenciju rukometaša Denisa Buntića komentatori RTL-a Mirza Džomba i Goran Šprem ispravili tu nepravdu, javlja Fenix-magazin.

U najavi utakmice protiv Švedske Džomba je kazao kako su od Buntića dobili „naredbu“ da u najavi pozdrave i hrvatske navijače koji na dolaze samo iz Hrvatske već i iseljeništva i BiH, odakle dolazi i Denis Buntić.

Mala satisfakcija za hrvatske navijače iz iseljeništva i BiH te velika gesta kako Denisa Buntića tako i stručnih komentatora RTL-a i proslavljenih ranijih hrvatskih reprezentativaca Mirze Džombe i Gorana Šprema.

Nakon pozdrava komentatora RTL-a i službeni najavljivač na utakmici u dvorani Spaladium Arene napraviti je isto i pozdravio hrvatske navijače iz hrvatskog iseljeništva i BiH. Po prvi put se puštala i pjesma Moja Hercegovina.