“My Lovely Bag” darovao Domu zdravlja CTG uređaj

Tvrtka „My Lovely Bag“ iz Tomislavgrada darovala je tomislavgradskom Odjelu ginekologije CTG uređaj koji služi za praćenja stanja fetusa, tj. njegove ugroženosti tijekom trudnoće i porođaja.

Voditeljica Odjela ginekologije u tomislavgradskom Domu zdravlja dr. Ivanka Živković za Radio Tomislavgrad je potvrdila kako se radi o vrijednoj donaciji koja puno znači i njoj kao liječnici i trudnicama iz Tomislavgrada koje za ovu dijagnostičku metodu ne moraju odlaziti u livanjsku bolnicu, nego je mogu obaviti u svome gradu. “Ova donacija došla je u pravi trenutak, budući da smo do sada koristili CTG uređaj koji je već dotrajao i u posljednje vrijeme se često kvario. Zato u ime Doma zdravlja i svih trudnica kojima će ovaj uređaj služiti od srca zahvaljujem tvrtki „My Lovely Bag“ na ovoj humanoj gesti koja je doprinijela boljoj opremljenosti Odjela ginekologije, a našim trudnicama omogućila lakšu dostupnost ove važne dijagnostičke metode” – kazala je dr. Živković.

Vlasnica tvrtke „My Lovely Bag“ Marija Perić nam je rekla kako su ovom gestom koju su nazvali „Žena ženi“ željeli zahvaliti svojim klijenticama na višegodišnjoj vjernosti i suradnji, ali i učiniti nešto za naš Dom zdravlja i njegove djelatnike koji, unatoč svim problemima s kojima su suočeni u svakodnevnom radu, na najbolji mogući način brinu za zdravlje svojih sugrađana.

Marija Letica/RTG/Tomislavcity

Foto: Ilustracija