MNK Čulin Mlin poražen u debiju pred domaćom publikom. Suci katastrofalno odradili posao

Odmah poslije MNK Seljaka, svoju domaću utakmicu u Tomislavgradu odigrala je i ekipa MNK Čulin Mlin koja je dočekala ekipu Veleža.

Sjajno su naši momci otvorili utakmicu i već nakon prve polovice prvog poluvremena vodili su 2-0. Nespretna je bila reakcija naših malonogometaša prilikom nespretne reakcije u obrani kad su gosti uputili dodavanje prema isturenom igraču. Lopta nije dirala nikoga već je završila u mreži. U nastavku podjednake su bile obje ekipe, međutim, sudačkom samovoljom, našim malonogometašima svira se 6 akumuliranih prekršaja te gosti imaju priliku izvesti kazneni udarac što i čine te smanjuju rezultat na 2-2.

U drugom poluvremenu pokušavali su naši igrači doći do sva tri boda i to im polazi privremeno za rukom kada Ivo Krišto postiže pogodak za 3-2. Isti igrač indirektno je kriv za primljeni pogodak nakon kojeg je rezultat glasio 3-3. Gosti su, sa sudačkim vjetrom u leđa, s(p)retno uspjeli povesti 4-3 svega nekoliko minuta prije kraja. Naši malonogometaši su se odlučili na “sve ili ništa” taktiku pred sami kraj utakmice što je rezultiralo još uvjerljivijom pobjedom gostiju.

Ove dvije ekipe igraju u srijedu kup-utakmicu u Mostaru.