Mladi livanjski košarkaši Damjanović, Perković i Matković solidni u nastupu za svoje klube

Mladi livanjski košarkaši Matej Perković koji nastupa za ekipu Zrinjskog iz Mostara, Marko Damjanović koji nastupa za ekipu Širokog Brijega te Karlo Matković koji nastupa za zagrebačku Cedevitu proteklog vikenda upisali su nastupe za svoje klubove u utakmica Zrinjskog protiv Gruda, Širokog protiv Kaknja te Cedevite protiv Zaboka.

Matej Perković u Ligi Herceg Bosne za seniore, je za 28 minuta na parketu postigao 10 koševa uz stopostotni učinak za šut iz igre. Pritom je dodao 3 skoka i 2 asistencije za ukupnu valorizaciju od 13 indeksnih bodova. Ekipa Zrinjskog je poražena na gostovanju u Grudama.

Marko Damjanović je u Prvoj Ligi Bosne i Hercegovine za seniore, za nešto više od 9 minuta na parketu postigao 3 koša. Dodao je i 4 skoka za ukupnu valorizaciju od 5 indeksnih bodova. Široki je poražen na gostovanju u Kaknju.

Karlo Matković je, u Premijer ligi Hrvatske, za 4 minute i 40 sekundi postigao 2 koša iz jedinog pokušaja na utakmici. U kratkom vremenu skupio je i 1 skok za ukupnu valorizaciju od 2 indeksna boda. Ekipa Cedevite je slavila protiv ekipa Zaboka