Luku oduševile ovacije, suigrač mu opalio popriličan ‘šamar’

U 58. minuti sjajno je asistirao Garethu Baleu za drugi gol kraljeva, a u 85. minuti ispraćen je s terena uz skandiranje: ”Zlatna lopta, Zlatna lopta.” – Bili smo momčad od prvog do zadnjeg sučeva zvižduka, stvorili smo puno prilika iz kojih smo mogli zabiti i više golova. Bila je ovo jedna naša jako dobra utakmica – rekao je nakon utakmice Modrić pa nastavio:

– Svakim danom osjećam se sve bolje, nadam se da ću uskoro biti na razini iz prošle sezone. S Kroosom i Casemirom osjećam se jako ugodno na terenu, znamo se i zatvorenih očiju.

– Sretan sam što su tribine pjevale o Zlatnoj lopti, sretan sam i zbog lijepih riječi suigrača i navijača. Naravno da bih volio osvojiti tu nagradu, no nisam time opsjednut niti o tome razmišljam. Individualna priznanja su sjajna, no ako ih ne osvojim, baš ništa se ne mijenja.

I dok je većina suigrača i navijača uvjerena da Luki treba pripasti Zlatna lopta, suigrač Casemiro dao mu je popriličan ”šamar” i rekao da svoj glas daje Cristianu Ronaldu.

– Ove je godine Luka bio spektakularan, ali ja bih Zlatnu loptu dao Cristianu Ronaldu jer je bio najbolji cijelu prošlu sezonu – rekao je Brazilac.

www.vecernji.hr