VIDEO: Livanjska poduzetnica Karolina Brdar o uspjehu u malom kraju

Uspješna livanjska poduzetnica, Karolina Brdar, koja je ujedno i voditeljica hotela B&M Livno, gostovala je je na NašaTV, u sklopu emisije Poslovni kompas.

Brdar je u razgovoru istaknula prednosti obiteljskog poslovanja, riziike s kojima se svakodnevno susreću kao firma i tim, te što je recept uspjeha u BiH, a prije svega u Livnu, koje je “ruku na srce” karakteristično područje, s karakterističnim osobinama ljudi.

Poduzeće B&M Zabrišće, u sklopu kojeg posluju benzinske postaje u Livnu, Bosanskom Grahovu i Drvaru, te novootvoreni hotel, je prije svega primjer na koji način se kreće od čistog starta i na koji se način vrši planirano širenje poslovanja, uz podršku prije svega radnika.

Karolina Brdar, poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom, iza sebe ima, zajedno s obitelji, niz uspjeha, iako je vjerujemo uistinu teško jednoj ženi, u našem još uvijek patrijahalnom društvu, uskladiti privatne i poslovne obveze.

U razgovoru je istaknula što to nudi livanjski kraj, na koji način zaustaviti odlazak mladih ali i cijelih obitelji iz Livna i ono što je najbitnije u vremenu općeg pesimizma, jeste da odustajanje za nju nije opcija.

U nastavku Vam donosimo, snimku emisije Poslovni kompas, koja se emitira na NašaTV.