Lamborghini Huracan od 610KS stigao na naše ceste 

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Navikli smo da supersportske automobile gledamo veoma rijetko na našim cestama, obično u obliku kakve promotivne karavane koja brzo  dođe i još brže nestane. No, i tome se bliži kraj, jer AS Kramar upravo dovršava posao prodaje jednog Lamborghini Huracana u našoj zemlji!

Iako se vozni park u našoj zemlji bitno promijenio u zadnjih dvadesetak godina, pa sada imamo na cesti apsolutno šarolik dijapazon vozila, uglavnom svih marki i godišta, nekako je segment supersportskih, odnosno GT automobila, ostao na pokojem rijetkom primjerku svoje klase.

Od sada se može uživati i uživo!

Većinu Ferrarija, Lamborghinija, Porschea, Jaguara ili Bentleya uglavnom i dalje gledamo u magazinima, na TV-u, preko interneta, putujemo u inozemstvo ne bi li ih doživjeli u stvarnosti – ili ih vidimo ovdje u veoma rijetkim prilikama kada kakva promotivna karavana ljubitelja i vlasnika GT automobila stigne na jedan dan, samo da bi već sutradan odlepršala dalje na svom putu uživanja u brzini.

No, polako, ali sigurno, i tu se stvari mijenjaju. Neki dan je ugledna auto kuća specijalizirana za prodaju polovnih vozila, AS Kramar, u svoju ponudu uvrstila i zbilja jedan ekskluzivan primjerak tehnologije na četiri kotača – Lamborghini Huracan! Bijeli superautomobil, model iz prošle, 2017. godine, odmah je privukao pažnju svih stalnih i povremenih posjetitelja internet stranice AS Kramar, a nije trebalo proći ni 24 sata pa da se o bijelom Lambu počne pričati u krugovima ljubitelja automobila u našoj zemlji, kojih svakako nije malo.

Prizor od kojeg zastaje dah 

Bijeli Huracan LP 610-4 pravi je supersportski automobil, razvija impozantnih 610 KS, kako mu i ime kaže, a na tržištu je od 2014., kao zamjena za jednako atraktivan Gallardo. Dužinom od skoro 4,5 metara, širinom od skoro dva metra i visinom od samo metar i 16,5 centimetara, ovaj automobil jednostavno ne može ostati neprimijećen na cesti bilo gdje u svijetu, a kako neće kod nas, gdje, ponavljamo, ovakvi automobili i dalje spadaju u vrlo, vrlo rijedak prizor. Ovaj auto, što se tiče performansi, doslovce jede cestu!

Iz auto kuće AS Kramar informirali su nas kako je jedan domaći kupac, inače već godinama vjeran ovoj auto kući, pokazao izuzetno interesovanje za automobil čija je cijena 390.000 KM, pregovori o kupnji su u zadnjoj fazi, tako da se nadamo da će bijeli Lambo ostati u Bosni i Hercegovini.

Idemo dalje… 

Naravno, čeka ga borba s našim cestama, ali ima li, na kraju krajeva, bojeg automobila za oprobati kvalitetu auto – puta, koji je u dugogodišnjoj fazi izgradnje u našoj zemlji? Bilo kako bilo, nadati se da će sve više domaćih kupaca biti u stanju u budućnosti voziti auto svojih snova, a to svakako i vama želimo.

I ne zaboravite, najbolja adresa za vaše auto snove je svakako AS Kramar, koji trenutno u ponudi ima 800 biranih vozila za svačiji ukus, u svojim salonima u Sarajevu, Banjaluci i Ljubuškom, a još 500 vozila je na lagerima u Hrvatskoj, Njemačkoj i Crnoj Gori.

sponzorirana objava