KBK Dragovoljcu 6 odličja na turniru u Bihaću

Na 19-om međunarodnom kick- boxing turniru Open Bihać 2018 koji se jučer održao u Bihaću nastupio je i kick boxing klub Dragovoljac Livno sa 6 članova te ostvario zapažene rezultate. U konkurenciji oko 400 takmičara iz 44 kluba iz 4 države naši su Dragovoljci osvojili 6 odličja i to: 2 zlatne, 2 srebrene i 2 brončane medalje.

U disciplini full contact kategorija juniora -71 kg Karlo Kovač je zlatni. U disciplini kick light kod žena kategorija seniora +70kg Jelena Marelja je zlatna. U Disciplini kick light kategorija juniora -52 kg Marko Šaric je srebreni. U disciplini kick light kategorija juniora -63 kg Roko Bandov je također srebreni. U disciplini kick light kategorija juniora -69 kg Stipe Mostarac je brončani i Nikola Čeko je u disciplini kick light kategorija juniora – 89 kg također osvojio brončanu medalju.

Posebno raduje uspjeh mladog Kovača koji je ove godine praktično nepobjediv i kojeg za tjedan dana čeka nastup na prvenstvu Hrvatske u Opatiji. Ništa manje ne veseli uspjeh naše seniorke Jelene Marelje koja je samo nakon 8 mjeseci ozbiljnog rada već sa zapaženim rezultatima u seniorskoj konkurenciji. Ona je već sada najuspješnija kick -boxerica u ženskoj seniorskoj konkurenciji grada Livna.