Kadetkinje ŽKK Livna treće u Bosni Hercegovini. Najmlađe druge u Herceg Bosni

Proteklog vikenda naše košarkašice kadetskog uzrasta odigrale su finalni turnir za prvakinje Bosne i Hercegovine u Trebinju. Nažalost, nisu uspjele svladati domaćina iz Trebinja te ekipu Mladog Krajišnika iz Banja Luke te su se morale zadovoljiti trećim mjesto u cijeloj Bosni i Hercegovini. Tako su livanjske košarkašice nastavile tradiciju vrhunskih rezultata s državnog prvenstva te se 7. godinu za redom okitile medaljom.

Juniorke ŽKK Livna sljedeći vikend nastupaju u Trebinju u svom finalu Prvenstva Bosne i Hercegovine gdje će snage odmjeriti protiv ekipa Playoff Sarajevo te domaćina Trebinja.


Livanjska košarkaška “Minibasket” selekcija nastupila je ove subote na natjecanju najmlađih Herceg Bosne. Domaćin ovog natjecanja bila je Busovača.

Nakon cijelodnevnog “loptanja pod obručevima” livanjske mlade nade, koje su nastupile bez dvije ponajbolje igračice, osvojile su drugo mjesto te sezonu završile s jednom zlatom i jednim srebrom. Dobar je to pokazatelj kakvu budućnost i kontinuitet imaju livanjske košarkašice okupljene u najtrofenijem livanjskom klubu, ŽKK Livnu.

Prvi put u povijesti, u ekipi ŽKK Livna, svoje mjesto su pronašle i dvije glamočke košarkašice, Patricija Jaman i Jelena Radoja, koje treniraju u Školi Košarke Glamoč.