Kadetkinje Livna sedmu (7.) godinu za redom u FINALU Prvenstva Bosne i Hercegovine

Ono što nikada nikome nije uspjelo u Bosni i Hercegovini, jučer je pošlo za rukom najtrofejnijem ekipnom livanjskom sportskom klubu. Naime, nitko nikada nije igrao 7 godina za redom finale jednog natjecanja u kadetskom uzrastu. Ženski košarkaški klub Livno, sedmu godinu za redom, u svoje “vitrine” će staviti pehar s kadetskog Prvenstva Bosne i Hercegovine.

Kojeg će sjaja biti medalja nakon FINALA, manje je bitno, jer ova selekcija ŽKK Livna, kadetska, već ima 2 zlata, 3 srebra i broncu. Hoće li ove godine biti zlato, srebro ili bronca, odlučit će kapetanica Tanja Kelić, sa svojom suigračicama. Sezona u Prvoj Ligi BiH za seniorke, koja je završila prije nekoliko tjedana, očito je mnogo značila za mlade košarkšice, koje ove sezone ne znaju za poraz. U velikom FINALU, u borbi za sjaj medalje, igrati će protiv Trebinja 03 i Mladog Krajišnika iz Banja Luke.

Naše djevojčice jučer su svladale ekipe banjalučkih Orlova rezultatom 59-50, a odmah sat vremena nakon te utakmice svladale su domaćina, ekipu zeničkog Kengura, rezultatom 75-55.

Velika hvala i sve pohvale domaćinu na odlično organiziranom polufinalnom turniru te na “fair” i sportskoj igri.

FINALE je na rasporedu 2. i 3. lipnja, a domaćina ćemo dobiti nakon natječaja.