Ilidža: Drogirani migrant s nožem u ruci naganjao Turčina

foto:Dnevni avaz

Novosarajevski vijećnik Srđan Srdić bio je svedok tučnjave u Maloj aleji na Ilidži u subotu, kada, kako je potvrđeno iz policije, 16-godišnji migrant iz Maroka J. A. napao državljanina Turske nanijevši mu nožem lakše ozljede.

Srdić je na društvenim mrežama detaljno opisao događaj, komentirajući da više „nije siguran u svom gradu“.

– Na Ilidži scena kao u američkim filmovima. Kroz Malu aleju, i to u pol bijela dana, trči drogirani migrant s nožem u ruci i ganja čovjeka! Sjedim s društvom i ne mogu vjerovati ! Sreća pa su ga konobari iz obližnjih kafića uspjeli svladati, Bog zna što bi se na kraju dogodilo. U svoj ovoj frci najgore je prošla djevojka, koja se pokušala skloniti, te je zadobila tešku ozljedu koljena i čovjek koji je izboden nožem u ruku – napisao je Srdić.

Dan prije, Naila Gradišića, umirovljenika koji je živio u sarajevskom naselju Otes, ubili su kradljivci koje je zatekao kako preturaju po njegovoj kući.

– Već dva mjeseca u naseljima Grbavica i Kovačići događa se ogroman broj provala u stanove i podrume, a, prema svemu sudeći, radi se o dobro organiziranoj ekipi lopova. Moji susjedi i ja smo u strahu… Za narednu sjednicu Općinskog vijeća Novo Sarajevo spremio sam dosta pitanja za načelnika Policijske uprave Novo Sarajevo, jer se moji susjedi, obitelj i ja ne osjećamo sigurnim u svom gradu – naveo je Srdić.

Dnevnik.ba