HDZ 1990: Osoba koja je prešla u SDA nije član Predsjedništva HDZ-a 1990

U povodu neosnovanih i neistinitih tvrdnji o prelasku člana Predsjedništva HDZ 1990 gospodina Davora Selaka u SDA objavljenih u pojedinim medijima, HDZ 1990 najoštrije demantira takve lažne i zlonamjerne tvrdnje te ističe da gospodin Selak nije bio član Predsjedništva HDZ 1990 niti da je sa te funkcije prešao u SDA, navodi se u priopćenju.

Naime, dotični gospodin nije član HDZ-a 1990 već određeno vrijeme, no HDZ 1990 ipak zahvaljuje gospodinu Selaku na njegovom predanom radu i iskazanoj principijelnosti te mu želi  mnogo uspjeha i sreće, novaca i svih ostalih materijalnih bogatstava za kojim je toliko žudio, u njegovom predstojećem političkom radu.

HDZ 1990 ne mogu pokolebati lažne i zlonamjerne tvrdnje, jer ćemo čvrsto ustrajati u oslobađanju hrvatskog naroda od stiska zla aktualne vlasti i stoga pozivamo sveukupni hrvatski puk, sve što diše hrvatsko da iziđe iz nametnutog oklopa šutnje i prekine ovaj nacionalni slobodni pad i pomogne da pobijedimo zlo zajedno.

Korjenito promijenimo pad morala, golemo iseljavanje, surovo siromaštvo, nesigurnost i strah te vratimo dobro, navodi se u službenom priopćenju.