GDJE IGRAJU NAŠI SPORTAŠI ZA VIKEND: Košarka u subotu, futsal petak i subota, odbojka…

Livanjski futsal klubovi, MNK Seljak i MNK Čulin Mlin igraju svoje domaće utakmice ove subote, odnosno petka.

MNK Seljak u sklopu 7. kola Premijer Futsal lige BiH na svom parketu dočekuje ekipu Leotara iz Trebinja. Utakmica je na rasporedu u subotu u 19 sati.

MNK Čulin Mlin u sklopu 5. kola Prve Futsal lige Federacije BiH na svom parketu dočekuje ekipu Neretve iz Jablanice. Utakmica je na rasporedu u petak u 19:30.

Košarkašice i košarkaši također igraju svoja redovna kola ovoga vikenda gdje su košarkašice kući, a košarkaši putuju u goste put Čapljine.

Livanjske košarkašice u sklopu 6. kola Lige Mladih Herceg Bosne na svom parketu dočekuju ekipu ŽKK Posušja. Utakmice se igraju u predkadetskom i kadetskom uzrastu ove subote, a prva je na rasporedu u 10 sati.

Livanjski košarkaši u sklopu 7. kola Lige Mladih Herceg Bosne na gostovanju u Čapljini gostuju kod istoimene ekipe. Utakmice se igraju u predkadetskom i kadetskom uzrastu ove subote a prva je na rasporedu u 11 sati.

Livanjske odbojkašice ponovno putuju na gostovanje, ovoga puta općina Ilidža, Sarajevo.

Livanjske odbojkašice u sklopu 7. kola Super Lige Federacije BiH – Skupina Jug na gostovanju na Ilidži gostovat će kod istoimene ekipe. Utakmica se igra ove nedjelje u 15 sati.

 

Svim našim sportašima želimo sreću za vikend, a putnicima i sretan put.