[FOTO] STRAVIČNA NESREĆA KRAJ LIVNA: Automobili se jedva mogu prepoznati

Foto: Fena/Mario Lončar

 

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 20 sati na magistralnoj prometnici Livno – Šujica, na prijevoju Borova Glava, smrtno su stradali vozač BMW-a 24-godišnji A. T. iz Tomislavgrada, vozač VW Pola 36-godišnji M. D. iz Makarske te suvozač u Polu 29-godišnji M. M. rođen u Bugojnu, a nastanjen u Makarskoj.

Treći putnik iz Pola, 52-godišnji M. M. rođen u Bugojnu, a nastanjen u Makarskoj, zadobio je teže tjelesne ozljede te je zadržan u Županijskoj bolnici u Livnu na daljnjem liječenju, doznaje se u MUP-u Hercegbosanske županije. Po riječima glasnogovornika MUP-a HBŽ-a Ivice Vrdoljaka tijela stradalih su prevezena u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija, prenosi Hina.

 

Od sinoć do jutros u 09.30 sati bio je potpuno obustavljen promet na dionici ceste Livno Šujica zbog očevida koji je sinoć privremeno prekinut zbog loše vidljivosti, te je jutros nastavljen od 07.00 sati. Ova dionica prometnice je iznimno opasna, naveo je Vrdoljak i podsjetio da su prije deset godina nedaleko od toga mjesta poginule četiri osobe.

www.vecernji.ba