Evo nekoliko savjeta kako da odmah ujutro budete što produktivniji na poslu

Po jutru se dan poznaje pa ga je najbolje započeti što bolje. Prije svega, važno je doručkovati, a odmah nakon njega slijede još neki načini koji će učini vaš dan produktivnim.

Doručak 

Važno je doručkovati prije posla, a ne na poslu. Doručak na poslu znači odgađanje obavljanja posla, jer dok jedete ne možete i raditi. Ovime je već na početku dana produktivnost smanjena. 

Važne stvari na početku 

Ne ostavljajte važne i velike zadatke za kraj. Umjesto toga, riješite ih se odmah čim stignete na posao, a samim time će i nestati mogući stres. 

Zaboravite na notifikacije

Pogled na mobitel koji se nalazi na stolu se lako može pretvoriti u surfanje društvenim mrežama. Potrebno je isključiti notifikacije ili jednostavno udaljiti mobitel. 

Ne pijete kavu prerano

Neki piju kavu nekoliko puta dnevno, što nije zdravo, a ako već birate vrijeme kada ćete popiti šalicu ovog toplog napitka neka to bude onda kada osjetite da koncentracija pada ili kada je pred vama neki važan zadatak. 

Napravite raspored

Napravite raspored sa stvarima koje morate obaviti i krenite od one najteže, a s vremenom možete prekrižiti ono što ste napravili tako da znate što vam je još ostalo.