Dolenčić objasnio zašto je prekinuo Thompsonov nastup na dočeku Vatrenih

Na vrhuncu dočeka Vatrenih za glavnom zagrebačkom trgu Modrić i ostali igrači htjeli su nastavak fešte: “Hoćemo još” vikali su Modrić i suigrači, a organizator svečanosti uskratio im je feštu.

“Imamo još jednu želju da nam Marko otpjeva još jednu pjesmu. Može li? Ajmo, Geni, geni, kameni”, rekao je Modrić, a onda je sceni nastalo komešanje.

Thompson je ostao bez matrice, na što je on i rekao kako može nastupiti i bez glazbe, a voditelj programa Franjo Ridjan poveo navijačku pjesmu “Srce Vatreno” kako bi Thomspona izbacio iz igre. No, Thompson snašao i zapjevao “Geni kameni” a capella.

No ubrzo je isključen i mikrofon pa je Thompson ostatak otpjevao bez zajedno s Vatrenima  i publikom koja im se pridružila.

Source: indexpromocija

Neočekivanu situaciju, u kojoj je Thompson, na pozornici u glavnom gradu, doveden u poziciju uljeza, komentirao je  režiser dočeka Krešimir Dolenčić:

“Odrađen je sjajan posao, sve je bilo fantastično i svi mediji pišu da je program prošao super.  Program je završio, imao je svoj kraj i svoju formu i bio je gotov – rekao je za portal Direktno.hr

Osvrnuo se i na kritike zbog Thompsona te zbog kratkog trajanja programa gdje su Vatreni bili na pozornici.

– To je tipično hrvatski, što bih ja sad trebao odgovarati i za to kakva je bila frizura od Vrsaljka. Program je trajao više od šest sati, igrači su putovali više od 16 sati. Bilo je sve fantastično – rekao je Dolenčić.

M. Marković/Foto:screenshot