Crveni križ Općine Livno podijelio humanitarnu pomoć

Ovih dana, pred Božićne i novogodišnje blagdane, Crveni križ Općine Livno podijelio je 106 paketa namirnica za 106 socijalno ugroženih obitelji s područja općine Livno, koji su naši stalni korisnici humanitarne pomoći.


Paketi humanitarne pomoći nabavljeni su iz vlastitih sredstava Crvenog križa općine Livno i novčanih priloga naših sugrađana iz kasa “Humana” Crvenog križa, te od donatora: “Livanjska zajednica Frankfurt”, “Pavić” d.o.o., Mljekara “Puđa”, Euroherc osiguranje Livno,”Li-Pharma”, “Li-Pek” i “Lybra” Livno. 


Pored toga, Crveni križ općine Livno podijelio je i 276 dječjih paketića s igračkama i slatkišima djeci u livanjskim dječjim vrtićima, kojih je donator bila također Livanjska zajednica Frankfurt. 


Prije toga, još je 48 socijalno ugroženih obitelji s područja općine Livno dobilo pakete namirnica od Crvenog križa općine Livno, također na kućne adrese, a sredstva smo bili osigurali od Ministarstva rada, zdravstva socijalne skrbi i prognanih HBŽ temeljem vlastitog projekta “Humanost na djelu”.

Crveni križ općine Livno se zahvaljuje svim spomenutim donatorima i poziva i druge, koji su u mogućnosti, da slijede njihov primjer.

Crveni križ općine Livno