Crna kronika HBŽ

Jučer, 17. srpnja u Livnu se dogodilo još jedno samoubojstvo. U 12:08 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da je u garaži obiteljske kuće u Ulici kneza Mutimira suicid vješanjem izvršio Đ.D. rođen 1965. godine u Livnu. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici PP Livno, te potvrdili istinitost dojave. Upoznat je dežurni mrtvozornik koji je konstatirao smrt, kao i dežurni tužitelj koji je vodio očevid. Nakon obavljenog očevida tijelo je predano rodbini, navode iz MUP-a K10.

U petak, 12. srpnja, oko 20 sati muškarac inicijala N.K. (31), rođen u Kninu, a trenutno nastanjen u Bosanskom Grahovu, pokušao je izvršiti samoubojstvo skokom kroz prozor s Odjela psihijatrije. Očevidom je ustanovljeno da je muškarac otvorio prozor te otkinuvši zaštitne rešetke skočio kroz prozor. Tridesetjednogodišnjak je zadobio teške povrede.

Prije ovog, posljednji slučaj samoubojstva dogodio se 18. lipnja 2019. u Bosanskom Grahovu kada je u stanu u ul M. Tita pronađeno beživotno tijelo R. M. rođenog 1962. godine u B. Grahovu. Očevidom na licu mjesta utvrđeno je kako je samoubojstvo počinjeno hladnim oružjem tj. nožem.