ČOVIĆEVI LJUDI U VELIKIM PROBLEMIMA: Glasnović digao veliku frku, tvrdi da mu je u Livnu ukradeno baš onoliko glasova koliko mu nedostaje za ulazak u Sabor

Željko Glasnović podnio je prigovor DIP-u te traži ponavljanje izbora na jednom biračkom mjestu u Livnu.

Glasnović, kojem za ulazak u Hrvatski sabor fali 11 glasova, tvrdi da je, prema izjavi troje članova Izbornog povjerenstva na tom biračkom mjestu, prilikom brojanja glasačkih listića, utvrđeno da postoji 11 listića viška.

“Birački odbor je odlučio tih 11 listića uskratiti Neovisnoj listi Željka Glasnovića. Prema izjavi navedenih troje članova biračkog odbora, glasački listići nisu uništeni. Očekujemo žurnu odluku Središnjeg izbornog povjerenstva kojom će se ponoviti izbori u navedenoj izbornoj jedinici, biračko mjesto 34”, poručuje Glasnović putem advokata.

Iz DIP-a su potvrdili kako su zaprimili prigovor Glasnovića te će utvrditi sve okolnosti i o prigovoru se očitovati u zakonski predviđenom roku.

Željko Glasnović ponavlja da su mu nekoliko dana prije izbora ugašene, bez ikakvog obrazloženja, službena Facebook stranica i osobni profil putem kojih je komunicirao s javnošću.

Slobodna Bosna