Brojke ne lažu: Messi sam bolji od cijelog Real Madrida

Argentinac je nezaustavljiv ove sezone

Očajni rezultati Real Madrida u španjolskom prvenstvu se nastavljaju. Kraljevi su pretrpjeli novi poraz i o to na svom terenu od imenjaka Sociedada s 0:2 i ponovno je na vidjelo izašao nedostatak Cristiana Ronalda.

Odlaskom Portugalca, Real muku muči u napadu. Odavno je poznato kako Benzema, Vazquez i Isco nisu prevelike zvjerke za klub kao što je Real Madrid, a Gareth Bale je vječito ozlijeđen.

S druge strane Barcelona također ne igra nešto specijalno, ali zato imaju Lea Messija koji uvijek gura stvari kada i ne ide. Katalonci se polako odvajaju od konkurencije i slavljem na gostovanju kod Getafea sada su već pobjegli Kraljevima 10 bodova, a najbliži pratitelj je drugi madridski klub Atletico na minus 5.

No, ono što sigurno brine navijače Real Madrida je neefikasnost u napadu jer je Solarijeva i Lopeteguijeva momčad zabila ukupno 26 golova. Premali broj za najtrofejniji europski klub, a da stvar bude još bolnija, pobrinuo se upravom Leo Messi. Argentinac je sinoć za Barcelonu zabio svoj 16. pogodak u prvenstvu, a pridodamo li 11 asistencija dolazimo do 27 golova za koje je Messi zaslužan ove sezone za Katalonce (u prvenstvu).

Po mnogima najbolji nogometaš svijeta sam ima učinak bolji od najboljeg kluba svijeta.

Dnevnik.ba/ T.R.