BRITANCI GUBE NA TEŽINI EKSPRESNOM BRZINOM, ALI HRVATICA JE POSTAVILA REKORD U SKIDANJU PREKOMJERNIH KILOGRAMA!

Mediji u Velikoj Britaniji sve više izvještavaju o naglim gubicima težine kod pacijenata koji se bore s dugotrajnom prekomjernom težinom. Sve zahvaljujući inovativnoj metodi razvijenoj od strane stručnjaka iz Lancastera.I u najtežim slučajevima uznapredovane pretilosti, osobe koja koristi inovativnu terapiju gube višak težine, vraćaju do vitkog stasa i održavaju ga.

Unatoč impresivnim dostignućima Britanaca, najbolji rezultat u skidanju prekomjernih kilograma pripada 29-godišnjoj Hrvatici Klari. Zahvaljujući inovativnoj metodi izgubila je čak 23 kg, bez specijalne dijete ili vježbanja. Štoviše, takva radikalna promjena u težini nije donijela nuspojave, niti nije završila JO-JO učinkom. Mirela već 4 mjeseca zadržava svoju konstantnu težinu i ponosno je predstavila svoju novu, vitku siluetu u uskoj odjeći.

 

Klara 29 godina:
Imala sam dojam da moje tijelo mršavi iz sata u sat! Svakog sam se dana osjećala lakša i masno tkivo sustavno je nestajala s udova i trbuha. Moglo bi se reći da se moje tijelo pretvorilo u stroj za spaljivanje prekomjernih kalorija

Kako je moguće da je izgubila čak 23 kg tako brzo i u čemu se je revolucionarna metoda britanskih dijetetičara?

Klarino izvješće:

Moja prehrana i stil života definitivno nisu pogodni za mršavljenje. Veći dio dana sjedeći u uredu, nisam išla na bilo kakve treninge, a navečer sam voljela pojesti čokoladice i druge slatke grickalice. Zapravo, nikada nisam pripadala pretjerano mršavim i atraktivnim ženama. Mome mužu to kao nije smetalo, ali sam vidjela da ga ne privlačim kao nekada. Često je gledao za mršavijim ženama, a moje je samopoštovanje polako počelo opadati. Jednom sam ga čula kako razgovara s kolegama kad je rekao:

“Pa, Klara baš i nije manekenka. Možda kad bi imala 10-15 kg manje…”

Osjetila sam se debela, neatraktivna i jednostavno ružna. To nije bilo lijepo, ali s druge strane znala sam da sam se zadnjih nekoliko godina zanemarila. Nekoliko puta sam pokušala da se vratim, uvela restriktivnu prehranu, pravila sam sebi plan za 100 dana bez slatkiša itd. Međutim, svaki takav pokušaj završavao je neuspjehom. Previše volim jesti, a istovremeno totalno ne volim sport. U nekom trenutku sam počela nositi veličinu 42-44 a kupovina mi je potpuno prestala davati zadovoljstvo – sva odjeća je bila premala, pokazivala je odvratni celulit ili podcrtavala bore. Nisam se mogla čuditi suprugu da je čeznuo za urednom, vitkom ženom.

Veliki je preokret došao 12. siječnja. Točno se sjećam upravo tog subotnjeg, sunčanog jutra. Bila je sredina zime ali je istovremeno bilo toplo i ugodno. Mislila sam o predstojećem proljeću, ljetovanju u toplim zemljama i na plaži, gdje bih se morala pojaviti u bikiniju… tada nisam još znala da će taj dan unijeti takve velike promjene u mom životu.

Popodne sam otvorila paket od moje sestre koja svakodnevno živi u Londonu. Unutra sam našla kutiju s “čarobnim” kapsulama i komad papira s riječima: “Iskušaj Klara. Ti si lijepa, ali na tijelu uvijek vrijedi raditi 😉 nikada nije prekasno! Šaljem ti …

„Pravi HIT za mršavljenje”

Kapsule koje sam primila u paketu pokazale su se kao izvor jednog od najplemenitijih ekstrakata na ovom planetu: izvornom šafranu. Kažu da ekstrakt purpurnog krokusa ima puno svojstava podmlađivanja i mršavljenja. Počela sam čitati o tome na internetu – saznala sam da već 1 gram čistog ekstrakta šafrana može ubrzati metaboličke funkcije 80-85%. Štoviše – također olakšava probavu masnoća i ugljikohidrata – to je upravo ono što sam u svojoj svakodnevnoj prehrani koristila. Je li to razlog zašto nije ranije izgubila težinu?

Kad sam dobila ove pilule od moje sestre, u Hrvatskoj preparat još nije bio dostupan. Imala sam ispred sebe 4 paketa – potpuno besplatno sam dobila set za 2 mjeseca intenzivnog mršavljenja ravno iz Lancastera. Nisam mogla propustiti takvu priliku. Svakog dana uz doručk gutala sam 1 Bioxyn kapsulu. A to je sve – nisam promijenila svoj način života, nisam postala aktivni sportaš, a težina se sustavno smanjivala svaki dan.

„Osjećala sam kako tijelo postaje vitko. Masnoće su jednostavno izgorjele”

Već nakon prva dva tjedna tretmana stekla sam dojam da se moje tijelo pretvorilo u pravi stroj za spaljivanje kalorija. Najbrže učinke vidio sam u struku i trbuhu, koji se svakodnevno sve više smanjivao. celuliti su se počeli brzo smanjivati ​​- nakon samo jednog mjeseca nije bilo ni traga. Bedra su postala vitka, a težina nakon 2 mjeseca tretmana koju je vaga pokazala bila je 54 kg! Izgubila sam 23 kg. Promijenila sam garderobu na veličinu S-M – osjećam se privlačno, lako i ženstveno. Moj se suprug konačno počeo diviti i žudjeti za mnom kao i prije. Hvali se pred svojim prijateljima, a ja sam sretna što mogu ići među ljudee i pokazati svoju figuru svima oko mene. Okus đivota postao je 100 puta bolji.

Klara iz Vukovara (29 godina) smršavila je 23 kg u 2 mjeseca, uzimajući samo jednu Bioxyn kapsulu dnevno.
Bioxyn

Zamolili smo za konzultaciju Michela Smitha, koji koristi ovaj preparat za liječenje pretilosti u abdomenu u svojoj klinici. Što je fenomen Bioxyn slimming kapsula?

Snaga formule za mršavljenje Bioxyn temelji se na maksimalnoj koncentraciji aktivne tvari – izvornog ekstrakta šafrana, koji odmah ubrzava metaboličke funkcije u tijelu i poboljšava izgaranje masti i ugljikohidrata. Zahvaljujući tomu, proces mršavljenja je iznimno brz i djelotvoran i za ljude koji nisu promijenili svoje prehrambene navike ili povećali tjelesnu aktivnost.

Formula Bioxyn uklanja višak masnih stanica

BioxynSvaki organizam pohranjuje tri vrste masti. Jedan od njih (najproblematičniji) a to je ona prikupljena oko trbuha, stražnjice, bedra i kukova. Svatko tko je ikada pokušao postati vitak zna koliko je teško riješiti višak tjelesne masti iz tih dijelova tijela. Sve zato što se tradicionalne metode ne usredotočuju na spaljivanje nepotrebnih kalorija, već na smanjenje potrebe za njima. Aktivni sastojci sadržani u Bioxyni omogućuju spaljivanje masti i ugljikohidrata iz hrane pa nije potrebno smanjiti količinu kalorija. Paljenje masnoće se odvija već u masnim stanicama – na staničnoj razini pa je s toga tako visoka učinkovitost tretmana.

Mršavljenje s Bioxynom je 3x brže nego kod drugih metoda!

Balansirana dijeta dodatno dopunjena s Bioxyn kapsulama donosi 3x brži učinak mršavljenja nego kod ostalih tradicionalnih metoda i pripravaka. Činjenica, da tijekom tretmana s Bioxyn-om, težina pada već u roku od jednog tjedna, znači da ova metoda premašuje dosadašnje metode gubitka težine.

Preparet djeluje na tri važna područja:

  1. Pojačava brzinu spaljivanja masnoća i ugljikohidrata.
  2. Ubrzava smanjenje tjelesne masti s kritičnih dijelova tijela – abdomena, bedara, bokova i stražnjice.
  3. Učvršćuje kožu i eliminira celulit i strije.

U Hrvatskoj, preparat s visoko koncentriranim, originalnim šafranom (pakiranje od 15 kapsula), može se dobiti samo nakon ulaska u klub za popuste. Kapsule su dobile pozitivno mišljenje Instituta za hranu i prehranu.

Kliknite za testiranje formule Bioxyn za mršavljenje

Ako iz bilo kojih razloga rezultati nisu zadovoljavajući, dobit ćete povrat novaca.
U sezonskoj promociji, cijena preparata u klubu za popuste u je niža za čak 70%.

NAPOMENA! Ponuda vrijedi do: 19.06.2018