Autosalon Kramar svečano otvorio poslovnicu u Zagrebu

Od sinoć svi ljubitelji kvalitetnih, za klasu boljih automobila, dobili su novo mjesto gdje će moći odabrati sigurno, povoljno i provjereno vozilo, a to je Kramar u Zagrebu.
Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, autosalon Kramar otvorio je u tzv. autoaveniji na Jankomiru, svoj prvi salon i time zacrtao novi poslovni put pozicioniranjem u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Kompanija je u Hrvatskoj osnovana 2015. godine i pripada grupaciji Kramar koja posluje već 15 godina u Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a nakon otvaranja podružnice u Splitu, zagrebački salon je veliki iskorak u poslovanju koji ujedno znači i otvaranje novih poslovnih i prodajnih mogućnosti za nabavkom vrhunskih vozila s certifikatom.

“Kupac nam je na prvom mjestu! S obzirom na to da se bavimo uvozom rabljenih vozila tražimo od svojih dobavljača jamstvo, koje tada prenosimo našim kupcima. Od samog početka gradimo temelje našeg poslovanja upravo na tome i garantiramo kako svaki kupac može biti 100% siguran prilikom kupnje vozila u autosalonu Kramar. U 2019. svakako želimo održati uspjeh na ovom nivou na kojem se trenutačno nalazimo”, istaknuo je na predstavljanju Andrija Zovko, glavni direktor i suvlasnik. 

Poslovni koncept nastao je iz zaljubljenosti u automobile i želje da tržištu ponude sigurnost, garanciju i financijski najpovoljniju cijenu za automobile svih klasa od nižih, preko srednje klase do luksuznih. Autosalon Kramar omogućuje vrlo popularnu aktivnost zamjene starog automobila za noviji, rezervaciju vozila u dolasku, sigurnost u ispravnost vozila te garanciju na motor i mjenjač vozila od 6 mjeseci. Uz to vrlo atraktivna je i garancija od 24 mjeseca koju su pripremili za kupce koji se žele osjećati sigurno duži period nakon kupovine.

Čast da otvori novi autosalon Kramar, pripala je gradonačelniku grada Zagreba Milanu Bandiću, a na svečanosti otvorenja kojom je predstavljen “novi frajer u gradu” prisustvovali su i zabavljali se Goran Bogdan, Ornela Vištica, Viktorija i Dino Rađa, Ivan Dečak, Marko Mrkić i Tarik Filipović.

Pazeći na svaki detalj kako bi zadovoljili očekivanja svojih kupaca autosalon Kramar posluje u skladu sa svojim sloganom i istinski nastoji u svemu biti za klasu bolji.